perjantai 25. marraskuuta 2011

Voihan pöllö!

Surkea ilma, totesimme aamulla ja päätimme siltä seisaalta lähteä kaupungissa käymään. Pitäisi käydä hakemassa Marimekosta minun Kurkistus mekko, joka oli ompelijalla lyhennettävänä, lisäksi pitäisi vaihtaa eilen Konstalle osamani auto paita yhtä kokoa suurempaan ja hakea Professorin korvatippoja Yliopiston apteekista. Lisäksi pitäisi käydä Polarn O. Pyretillä tuhlaamassa yksi alennuskuponki. Oletteko muuten huomanneet, että kupongit ovat kadonneet lähes kokonaan? Kupongit ovat sympaattisia, niitä irti repiessä tulee ihan mieleen 80-luku ja kahvitarjoukset. Tämän kupongin isäntä bongasi Liberon vaippapaketista, osta 30 eurolla Polarn O. Pyretin ekopuuvillavaatteita, saat 10 euroa alennusta, kiinni veti!

Loppujen lopuksi reissu oli oikea törsäys reissu. Mutta ihan sama, tein löydön joka todellakin  piristi tämän harmaan perjantain tuoden minulle iloa toivottavasti pitkäksi aikaa. Legginsit, nuo ihana massamuotituote, jotka toivottavasti ovat tulleet jäädäkseen, sillä en voisi elää ilman niitä. Olin bongannut Polarnilta kolme paitaa Oskarille ja yhdet housut, kuponki hyödynnetty ja vähän päällekkin. Nojailin lastenvaunuihin katsellen kuinka Konsta leikki junaradalla. En millään malttanut repiä poikaa irti leikistä tämän ollessa niin innoissaan junaradan tukkivaunuista. Silmäni osuivaat tyttöjen vaatehyllyyn ja menin hipelöimään kaunista tumnikaa, joka sopisi loistavaslti poikien serkkutytölle joululahjaksi, harmi kun en taaskaan tiedä kokoa.... Sitten karseeni siirtui viereiselle hyllylle ja...
-Voi kun on ihanat pöllö legginssit, miksei tälläisiä ihania värikkäitä juttuja tehdä aikuisille? sanoin ääneen.
- Minä ostin nuo itselleni kokoa 146/152 cm, eikä tehnyt edes tiukkaa mahtumisen suhteen, varmasti mahtuvat sinulle jos mahtuivat minullekkin! sanoi myyjä.
- Onks näissä palautusoikeus, kun en jaksais sovittaa?
- On, kaksi viikkoa! sanoi myyjä.
- Mä otan ne jos sitä kokoa löytyy!!! hihkuin.



Siis kuinka iloiseksi voi tulla yhdistä leggareista? No hyvin, hyvin iloiseksi. Varsinkin, kun ne olivat täydellisen kokoiset ja kaapista löytyi heti pari kotipaitaa, jotka passasivat loistavasti leggareiden kaveriksi! Olen jo pitkään ollut innoissani muodissa olevista pöllö-jutuista! Harmi vaan, että ne painottuvat ainakin omien havaintojeni mukaan koruihin, joita en juurikaan pidä, koska sellaista panssariketjua ei ole keksittykään joka ei menisi rikki poikien roikkuessa siinä.... Voihan pöllö, ne ovat niin pirtsakat!!!

Lindexiltä löytyi vihdoin Konstan kokoa niitä maan mainioita osta 3 maksa 2  plyyssihousuja (vai onkos ne nyt jotain velouria?), jotka voi pestä 60-asteessa ja rumpukuivata ja jotka ei mene miksikään vaikka niitä pesisi sata kertaa. Ja lisäksi kiva oloasu, jonka vetoketjullisessa takissa ei ole huppua, jolla ei pienten lasten vaatteista puhuttaessa ole mielestäni minkäänlaista funktiota, se jää aina ikäväksi runtuksi ulkoiluvaatteiden selkämys puolelle, eikä missään olosuhteissa korvaa esim pipoa..... Lindexin vaatteet on muutenkin hinta-laatusuhteeltaan parhaita mitä tiedän ja perus paidat ja housut ihanan värikkäitä!

Marimekolta 'jouduin' ostamaan Konstalle autopaidan, koska pakkohan minun oli hyödyntää sielläkin 15€ alennuskuponki, jonka sain ostaessani Kurkistus-tunikan. Kuponki kun oli voimassa taas vain siinä myymälässä ja vain määrätyn ajan... Hyvä tekosyy siis... Vitsi, tässä kuussa olen käyttänyt erilaisia kuponkeja enemmän kuin viiteen vuoteen yhteensä, hih! Tässä poikien vaatekasa:



Kun Oskari havaitsi, että äitillä on kamera kädessä ja lattialla on jotain tavallisesta poikkeavaa, lähti hän konttaamaan myrskyn raivolla kohti kuvaukseni kohteena olevia vaatteita! Ehkä noin sekunti ja kaikki asettelemani vaatteet olivat ympäriinsä kuin tornadon jäljiltä! Tämä on syy siihen, miksi yleensä kirjoittelen ja kuvailen poikien päikkäreiden aikaan, mutta tänään Oskari meni super aikaisin nukkumaan ja heräsi kesken blogiaskareiden! Väliäkös tuolla, uudet vaatteet tosin keräsin äkkiä pois meidän pikku terminaattorin hyppysistä!

Ihanaa ja iloista viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Ihanaa kun hehkutat mukavien pöksyjen perään. Olen lopunkaiken kyllästynyt kun kaikissa blogeissa vaan huudetaan ylipiukkojen farkkujen ostamisen puolesta.
    Mukavuus ennen kaikkea ja mitä pöllömmin sen parempi!!!

    VastaaPoista