torstai 24. marraskuuta 2011

Karkkilakko, päivä 5

Eikä tee edes tiukkaa!!! Voin muuten vannoa, että jos en olisi karkinostolakoksi nimeämääni karkkilakkoa julkistanut täällä, en varmaan olisi pysynyt kaidalla tiellä! On se kumma, kuinka paljon siinä on voimaa, että tietää muiden tietävän omasta päätöksestään. Jos nyt astelisin sinne kaupan karkkihyllyvälikköön, niin joutuisin varmaan kurkistelemaan olkani yli koko ajan, että jäänköhän kiinni tästä! Nyt kun päätös tuli tehtyä, niin ei ole käynyt mielessäkään että ostaisin karkkia. Herkutteluun viittaavat lipsahdukset tällä viikolla:
- Maanantaina Arnoldsin donitsi anoppilassa kahffe kupposen kaveriksi
- Tiistaina yksi suklaakonvehti
Isäntä tosiaan tuki avuliaasti lakkoani tiistai-iltana ja mässäsi konvehteja sohvalla. Pakko oli ottaa yksi kun asia esitettiin seuraavasti: Hei, täällä on näitä sun lemppareita, joissa on valdelmaa sisällä, otatko yhden? Thank you for your support my love! Mutta eihän tuo nyt ole lainkaan paha tulos näin ensimmäisen viiden päivän saldoksi!

Tosin tällä viikolla käytän sen yhden lipsahduksen optioni aivan varmasti, sillä mökille on kiva ottaa mukaan aina jotain pientä ja herkullista. Ai että, että mitäkönhän namuja sinne karkkipussin pohjalle sujahtaa mökkireissua varten. No ne samat vakkari namit tietty! Nyt kun ei ole viikolla ostanut, eikä juurikaan syönyt karkkia, niin viikonloppupussi tuntuu varsin oikeutetulta hankinnalta. Otan pussin viikonloppuna mukaan aina kun lähden ulos valokuvaamaan. Toivon siis anopilta ymmärrystä harrastustani kohtaan lapsenvahtina olemisen muodossa, saas nähdä miten käy!

Kävin maanantaina kuvaamassa Tamperetta (taas). Tälläkertaa sain kuvata kaupunkia Ilves hotellin penthousesta käsin, siellä on kokolailla makeat saunatilat, joista näkee yli koko keskustan. Kuvaus keli oli taas kehno, sumusadetta oli ilmassa, mutta tuulta ei juuri nimeksikään, joten m-realin savusumu leijaili Ipan ympärillä kuin syntistä seuraava savu. Maisemakuvat eivät ottaneet onnistuakeen, mielestäni viuhahduskuvat liikenteestä olivat hauskempia...Saattaapi olla, että päästään mestoille uudestaan talvella, toivoa sopii, että taivas olisi tuolloin pilvetön ja tuuli veisi m-realin vesihöyryt Lielahteen päin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti