torstai 3. marraskuuta 2011

Hello you Ugg!

Poikkesin Ideaparkin Spirit Storeen viimeviikolla ollessani poikien kanssa hakemassa Halloween somisteita. Haaveilin jo viime talvena Ugg:n Kensington talvikengistä, mutta eipä antaneet kirstun saranat niin paljoa periksi, että olisin raaskinut investoida. Edelliset hyvin palvelleet talvikengät, Camel Bootsit, ostin joskus flopanneiden yliopisto-opintojeni aikana, eli ennen vuotta 2005 ja ne ovat palvelleet hyvin tähän päivään asti. Ajattelin tilata Kensingtonit Australiasta, mutta epäröin koon suhteen, jos niitä vain myytäisiin jossakin Tampereella niin pääsisin edes kokeilemaan. Onneksi epäröin ja onneksi lykkäsin hankintaa ja onneksi  astelin (ystävältä saadun vinkin johdattamana) Spirit Storeen.

Tepastelimme poikien kanssa totisesti onnelisten shoppailu tähtien alla tuona päivänä, sillä siellä ne olivat!!! Ne odottivat minua hyllyssä, ainoa pari, juuri minun kokoani, juuri sen värisenä kuin olin haaveillut ja tottakai.... Viimeisien kappaleiden bongaajat saavat usein nauttia löytämästään tuotteesta, ah niin ihanaan alennettuun hintaan!!! Hinta oli siltikin sitä kirpaisevaa sorttia, joten jouduin jättämään kengät varaukseen ja nukkua asian kanssa yön yli. Kyllä haluan ne, olen siitä ihan varma ja ei kun takaisin Idikseen pakkaspopoja noutamaan.



On ne niin hienot. En ole koskaan erityisemmin innostunut niistä tavallisista Ugg kengistä, niistä, jotka näyttävät lähinnä eskimo naisen aamutohveleilta, mutta nämä nahkaiset saappaat ovat aivan ihanat! Näissä on juuri sopivasti sellaista prätkäbuutsimaista asennetta, I love them! Tervetuloa vaan pakkanen, luulenpa että tulevina talvina et pääse tunkeutumaan minun varpaiden väliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti