keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Vaatekutsuilla

Sain tässä taannoin ilokseni kutsun ystävältäni me&i vaatekutsuille. Minulle kutsu oli ensimmäinen ja onneksi pääsin myös osallistumaan. Olin aivan innoissani kutsuista ja kävin jo etukäteen netissä valitsemassa mitä aikoisin tilata. Ihme kyllä, pysyin tekemässäni ostosuunnitelmassani suht hyvin ja etukäteen päättämäni neljän tuotteen lisäksi tilasin vain kaksi pientä heräteostosta! Täällä Tampereella olen huomannut, että monen lastenvaatteita myyvän kaupan hyllyt ja tangot notkuvat kivoja yläosia, aina jää käteen bodeja tai paitoja mutta ne sisähousut... Jos niitä ylipäätään valikoimasta löytyy, niin ne ovat usein hirmu tylsiä ja ylipäätäänkin tuntuu, että aina niistä kivoista on se meidän tarvitsema koko loppu. Me&i tekee kyllä positiivisen poikkeuksen, housut ovat pienine yksityiskohtineen aivan super suloisia, ne on suunniteltu lapselle mukaviksi, eivätkä ne rajoita liikkumista, malliston näet täältä!

Päätin jo etukäteen, että pienempi poikani saa uskomattomat söpöt nalle (kurkkaus) ja pöllö pöksyt (kurkkaus) ja pikkuisistani se isompi saa pöllö pöksyt ja astetta reteemmät punaiset isojen poikien pöksyt (kurkkaus). Heräteostoksena ostin pienemmän nallepöksyihin kuuluvat pipon ja isommalle kärpässieni pipon, joka sitten hätätapauksessa venyy minunkin päähän jos tuo esikoinen ei sitä suostu käyttämään... Varmastikkin sille, etten saanut kopioitua kuvia tähän näkyviin on joku erittäin hyvä syy ja sata lakipykälää, joiden varjolla minut olisi passitettu varmaankin Algatraziin, jos olisin onnistunut...

Lastenvaatekutsuilla muut vieraat olivat jo "vanhoja konkareita" ja olivat käyneet kutsuilla ennenkin ja ehkä juuri siksi kutsut olivat erittäin miellyttävät. Myyjä jutteli vaatteista rennosti ja kävi rekillisen vaatteita läpi suht ripeästi esitellen vaatteista ne tärkeimmät ominaisuudet. Hän ei jaaritellut turhia, eikä tyrkyttänyt, antoi sopivasti ideoita vaatteiden yhdistelemiseksi mutta ei syyllistynyt rasittavaan esittelijähössötykseen. Usein esittelijät hössöttävät tuotteiden kanssa ja sen sijaan että ylenpalttinen hössötys lisäisi tuotteen kiinnostavuutta, se vie usein tuotteelta uskottavuuden; "tää hame on niiin ihana ja sopii tän paidan ja näitten leggareiden kans tooosi hyvin ja hei, miks ei myös housujen päälle, on tosi kiva hei!  One size fits all, on unisex ja lässyn lässyn. Ja sit hei tää!!! Mun lapsilla tää on ollut käytössä niin ja niin kauan ja sitä on käytetty tän ja tän kanssa ja se on pesty tuhat kertaa ja se ei mee miksikään vaikka pesis 90 asteessa, tää on ihan paras!...". Ei tälläkertaa, asiallinen esittely jonka jälkeen sai itse katsoa kiinnostavia tuotteita, sovittaa niitä lapsilleen ja itselleen ihan rauhassa ilman mitään painostusta ja ylitsepulppuavaa tuoteylistyshössötystä. Lasten vaatteiden lisäksi löytyi naistenvaatteita, joiden materiaalit olivat todella miellyttäviä, mutta tyyli ei vain kohdannut omani kanssa. Kivat kutsut, kiva emäntä, kivoja vieraita, kiva esittelijä ja kivoja tuotteita!


Nyt vain sitten odottelemme postista ilmoitusta paketin saapumisesta. Kun saan ihanuudet käsiini, laitan niistä varmasti kuvia tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti