maanantai 12. syyskuuta 2011

Vihdosta viimein


Olen suunnitellut, aloitellut ja harkinnut oman blogin kirjoittamista varmasti yli vuoden päivät ja ihan yhtä kauan keksinyt kaikenlaisia höpöhöpö tekosyitä joiden varjolla asia on jäänyt kaiken muun säädön taustalle. Mieheni kysyi, että kenelle sä sitä blogia oikein kirjoittaisit, mistä kirjoittaisit ja kuka sitä lukisi? En osannut vastata, koska en oikeastaan ollut ajatellut asiaa. Se, etten osannut vastata oli ärsyttävää ja se ärsyke sitten lopulta laittoi pyörät pyörimään. Tulevaisuus sitten näyttää kuinka pitkälle blogi-innostusta riittää.

Voin luvata, etten kirjoita joka päivä, enkä välttämättä edes joka viikko. Yritän ehtiä raapustamaan jotain aina kun tuntuu hyvältä ja kun on sopivaa asiaa. Blogin aihemaailmasta sen verran, että kategorisoisin tämän ah, niin ihanan lifestyle sanan taakse. Ihan vaan siksi, että tuon ihanan trendisanan nimissä voi kirjoitella ihan mistä vaan, siitä miten elää, missä elää, mistä tykkää ja mistä ei tykkää. Siitä mitä tekee ja siitä mitä tekis jos osais ja olis aikaa ja rahaa! Tästä nämä alkusanat, palataan asiaan.



Ps. 
En ole ehkä koskaan ikinä ollut näin hukassa tietotekniikan kanssa, kuin tätä blogia luodessani. Koko eilisen illan tuntui kuin olisin Liisa Ihmemaassa kun yritin useamman tunnin säätää blogin nimeä aloituskuvan päälle visuaalisesti järkevään paikkaan. En onnistunut, joten totisesti toivon jossain vaiheessasaan aikaiseksi hieman mielenkiintoisemman layoutin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti