sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Costo on suloinen

On olemassa ihmisiä, jotka näyttävät hyvältä olipa heillä kasvoillaan minkätahansalaiset aurinkolasit tai päässään ihan mikä vaan hattu, lakki, pipo, lippis tai lätsä. Minä en ole yksi näistä onnekkaista ihmisistä, mutta tunnen muutaman. Kuinka helppoa onkaan lähteä kiireessä kotoa, vetäistä vain hyvännäköiset pokat silmille ja tyyliin sopiva hattu päähän ja avot! Itse huomaan aina syksyn tullen etten tänäkään kesänä löytänyt sopivia aurinkolaseja, vuosi toisensa jälkeen muodissa olevat lautasantennin kokoiset arskat kun nyt eivät vaan istu tähän naamaan ja taas kesä tuli ja meni ja hyvin pärjäsin ilmankin.

Sama päti myös lakkeihin, kunnes viime kevättalvella tein Stockmannin One Waystä löydön! Löysin lakin, jonka hankinnan jälkeen yksikään "huono tukka" päivä ei ole minua haitannut, kiitos Costo! Mikä ilahduttavinta näitä lakkeja valmistaa suomalainen yritys ja värejä ja valikoimaa riittää check! Kevät talvella hankkimani musta villakangaslakki oli minulle täydellinen. Viimeviikolla hankin sille kaverin, ihanan pinkin Coston Kombai lakin!


Lakit on suunniteltu Suomessa ja tehty kierrätetystä materiaalista EU:ssa (miksi sitäkin ei voi vain sanoa ihan suoraan missä tuote on tehty, eikö aivoimuus ole aina valttia?). No joka tapauksessa näitä voisin omistaa vaikka kuinka monta, mutta enköhän nyt pärjää hyvin kun hattuhyllyllä keimailee kaapissa on villakangaslakki pakkasille, sekä tämä ihana murrettu pinkki, hieman tweediltä muistuttavasta kankaasta tehty lakki kevät ja syksy säihin.


Terveiset sinulle bad hair day, Costo on niin suloinen!

1 kommentti:

  1. Mäkin tarviin jonkun tyylikkään lätsän pelastamaan mun bad hair dayt joita on usein!!!
    Pitää laittaa merkintä things to do listalle: Osta hattu ;-)

    VastaaPoista