perjantai 30. syyskuuta 2011

Hyvä reissu!

Ostosreissu Koskikeskuksen Miinusviiruksille oli varsin tuottoisa. Ylläri, ylläri, käteen ei jäänyt ainuttakaan Miinusviirus alennustuotetta. Mikä kirjoittamaton sääntö sekin on, että oli sitten mitkä tahansa ale päivät, niin aina löytyy jotain kivaa normaali hintaista??? Saaliimme oli seuraava:


Esikoiselle Polarn O. Pyretin ihana farkkukangasta muistuttava "snoukkatakki" eli ihan vaan meidän käytössä toppatakki, juniorille jarrulliset sukkahousut niin pääsee nopeammin eteenpäin eikä tarvitse sutia, ystävän pojalle Richard Scarryn Iloinen autokirja lahjaksi (on meillä ehdoton suosikki ja luettu ainakin kaksisataatuhatta kertaa ja on kyllä  jo sen näköinenkin) ja Stockalta, ihan jokaisesta Prismasta, Citymarketista, Kodinykkösestä ja parista lelukaupasta metsästetty Autot-sarjan Klaineri, jihuu!!!



Lupasin joskus että ostan kyseisen auton kauppareissulla, mutta sepä ei sitten ollutkaan ihan yksinkertaista. Autot tulevat kauppoihin lajitelmana, näin ollen kaikissa on sama koodi. Jostain syystä näitä Klainereita ei ole ollut missään saatavilla, mutta nyt me se löydettiin. Etsivä löytää ja koputtavalle avataan! Lopuksi syötiin vielä ystäväni kanssa hieman kiinalaista lounaaksi, joten ei voi muuta sanoa kuin että mukavaa oli!

Äidille ei ostettu tällä kertaa mitään ja isukkikin jäi kylmäsi... Ja mikäs iloinen ylläri tätä äityliä odottikaan postilaatikossa kun kotiuduttiin? No tietenki Hullareiden katalogi!!! Se on varmaankin sitten kiitti ja kuitti tän viikon bloggailujen osalta, koska tämän raamatun opiskeluun menee koko viikoloppu!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti