perjantai 20. tammikuuta 2012

Viikon herkku!

Ajattelin kerrankin, että nappaanpa nyt kuvan tuosta meidän lemppari jädestä, speciaali superfoodista, jota ei kovin usein viitsi syödä, koska se menee varmasti lyhentämättömänä kylkiin. Superfoodista se eroaa ihan oikeasti vain sillä häilyvällä erolla, että superfoodeissa on super paljon ravinteita ja vitamiineja, tässä on super paljon kaloreita.... Heh heh! Sen enempää purkin pikku präntteihin huomiota kiinnittämättä, ei muuta kuin lautaselle ja ääntä kohti! Kuin sattuman kaupalla Eeru kirjoitteli myös herkuista ja sattui jopa kysymään mitä me muut ollaan tällä viikolla herkuteltu, joten Eeru, tässäpä samalla vastaus myls sinulle:
On tuo Chunky Monky jonkun muunkin lempparia, kun sitä niin harvoin edes löytää niistä kaupan pakastealtaista. Jotka muuten by the way on niin pirun syviä nykyään, että vaikka ottaisin kaikki käden venytystehot käyttöön varpaillani pinnistellen, en siltikään ylettyisi alimpiin tuotteisiin ilman jakkaraa!!! Ja taas, "by the way" on varmaan tosi vanhanaikaista, sitä käyttää vaan mummot, nykyään kai pitäis sanoo et BTW! Asiaan, mun suosikki jätski oli ennen tätä Bravo suklaa-banaani, mutta tää kyllä vei voiton ihan ehdottomasti. En ole maistanut kuin yhtä Ben&Jerrys makua tämän lisäksi, eikä siitä kyllä voi puhua edes samana päivänä!

1 kommentti:

  1. Jaa että tälläisiä herkkuja sitä on syöty... Maistuisi mullekin!
    Jätskisuosikkini on edelleen Mövenpickin Mable Walnut eli se saksanpähkinäjäätelö. Siinä on kuitenkin mun mielestä purkkikoko aina vaan pienentynyt ja hinta vastaavasti noussut, eli suurelle vedätykselle ole altistunut.

    VastaaPoista