perjantai 13. tammikuuta 2012

Uusi mukavuusalue!

Kun olin raskaana, ostin Marimekon alennusmyynnistä kolmet iki-ihanat sukkahousut ajatuksella "Otetaan s-kokoa, kaippa niihin vielä joskus mahdun....". Tässä taannoin toiset noista kaunokaisista osuivat käteeni kun pengoin legginsi lootaa vaatehuoneessa epätoivon vimmassa etsien jotakin soveliasta päällepantavaa aikeissani suunnata poikien kanssa siskoni syntymäpäiväkaffeille. Voi kuinka riemuissani olinkaan kun bongasin sinimustat ystäväni laatikon kätköistä! Sukkikset yhdessä farkkushortsien kanssa on siitä päivästä lähtien ollut uusi luotto yhdistelmä, ovat mukavat kotona, tarpeeksi siistit kylään ja tarpeeksi nykypäivää kaupoilla käymiseen. Yhdistelmään sopii loistavasti kaikki varrelliset talvikenkäni, korollisista Uggeihin ja sukkikset ovat lisäksi mukavan lämpimät! Uusi mukavuusalue vilpoisina pakkaskeleillä! Onneksi tämä ei ole muotiblogi, koska tämän raapustuksen jälkeen kaikki muodista jotain ymmärtävät ja uusimmissa muotivirtauksissa polskivat huokaavat yhteen ääneen "So last season!", mutta koska en viime talvena mahtunut mihinkään sukkahousuihin, ne ovat nyt minun "This season!".Suosittelen lämpimästi kaikille! Joidenkin saapikkaiden kohdalla ongelma on se, että jos jalassa esimerkiksi kauppareissulla on legginsit ja (huonot) sukat, valuu sukat hiljalleen pois jalasta päätyen ruttuun päkiän tietämille. On erittäin raivostuttavaa yrittää ujuttaa kättä tiukkavartiseen saapikkaaseen tavoitteena nykiä ylös makkaralla jossakin kengän uumenissa lymyävää sukka. Sukkikset toimii tässäkohtaa legginsejä paremmin kiinteän sukkaosan takia. Piste sukkiksille tässä mielessä! Huvittavaa sinänsä, tänä vuonna ostin Marimekon alesta muun muassa kahdet legginsit, ehkä ne pääsevät käyttöön sitten ensi talvena....

2 kommenttia:

  1. Sukkien valuminen saappaissa on todella ärsyttävää. Sukat tuppaavat valumaan kumisaappaissa, esim lumitöitä tehdessä todella usein jalkapohjan alle kurttuun. Eli pitäisiköhän sitten kokeilla noita sukkahousuja, saattais siinä vähän tuo vaimo hämmästellä, kun menee kyselemään sukkahousuja koekeiltavaksi.

    VastaaPoista
  2. Ei se vaimoke sitä ihmettele! Meillä on ihan normi setti, että miehet pitää sukkahosuja... Tosin nuo kaksi pienintä, heh!
    Jos et kehtaa pyytää sukkiksia, niin ota lasten vanhat tumppupidikkeet ja nipsauta sukat tykkeihin kiinni, eipähän valu! Oho, pitäisköhän toi vinkki lähettää oikein niksi pirkkaan??? :)

    VastaaPoista