torstai 6. kesäkuuta 2013

Kuudennen kerroksen kesäillat

Rikas mies jos oisin, niin pienehköllä ja kapealla parvekkeellamme paistaisi aina aurinko, sillä sieltä löytyisi muutama auringon keltainen Hay:n tuoli ja pikku pöytänen sekä Kekkilän vihervitriini täynnä vehreitä yrttejä ja kirsikkatomaatin taimia (ilmeisesti kuvittelen, että parvekkeellani asuisi myös kasveja hoitava parveke tonttu....). Siellä me sitten syötäisiin buffet jäätelöä kuummina kesäiltoina koko perheen voimin.



Hee nojatuoli, keltainenDLM pöytä, keltainen

Vihervitriini, 2-ovinen

Sen sijaan hankimme parvekkeellemme yhden tuollaisen Hay:n pikkupöydän hinnalla Ikealoisesta vähän vähemmän räväkät harmaat Falster tuolit ja pienen pöydän ja söimme poikien kanssa iltapuurot parvekkeella, tietysti mansikoiden kera! Eipä ollenkaan hullumpaa sanon minä! Oli taas hauska nähdä, kuinka pienet asiat vaikuttavat. Puurot nimittäin upposivat ennätysvauhdilla pikkuisten suihin pikkumiehet olivat niin innoissaan parvekeruokailusta! Kyllä siellä jo jäätelöäkin syötiin, se nyt vaan ei sattunut olemaan ilta-aikaan...

Ruokailutilan kalusteet

Kuva: Ikea

Kyllä kesä on kiva. Vielä kun saadaan mansikat siedettävän hintaisiksi ja kotimaiset herneet kehiin, niin kesän kattaus on valmis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti