perjantai 2. joulukuuta 2011

Kuvausreissu

Viimeviikonlopun mökkireissulla sain toteutettua haikailemani valokuvausretken. Valoukuvaushan on parasta mahdollista puuhastelua ja ajanvietetttä, sitä tekisi mielellään enemmän kuin on aikaa. Niih, mitäs sitä silloin kuvataan, kun kaikki on ihan harmaata, maa on sateenjäljiltä mutainen ja rapainen ja harmaa, harmaa, harmaa... Noh onneksi aurinkokin pilkahti ja lätäköistä irtosi innovaatiota. Siispä, tässä kivoja lätäkkökuvia, hieman auringonlaskua pikseleinä ja mökin autotallin seinää vasten nojaileva ihana, vanha lasten fillari.



Vesilätäköistä aukesi tällä kertaa luonnon ikioma peili. Mielestäni hauskaa, joten tarkastelen tästä eteenpäin lätäkköjä ihan uudella innolla! Lätäköt tuottivat mylös suurta intoa Konstalle, joka kävi innoissaan hyppien läiskyttämässä vettä niistä jokaisessa!



Mökin autotallin pielessä nojaa sympaattinen, vanha lasten polkupyörä. Ehkä miekkonen fiksaa siitä pojille hyvän krossipyörän, kunhan oppivat polkemaan! En tiedä mikä fiksaatio minulla on tuota pyörää kohtaan, kun sitä on pakko kuvata joka kerta.


Oletteko muuten huomanneet, että kaikki tosi bloggaajat pitää joulukalenteria? Mikä poitti?  Mikä on paras joulukalenterikokemuksenne kautta aikojen? Minulla ei ole vielä joulukalenteria, ehkä hankin sellaisen jos jätätte hyviä vinkkejä tuonne kommenttiboxiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti