perjantai 9. joulukuuta 2011

Doll eyes? Hope not....

Vaikka kuuluukin sarjaan "lähes päivittäin kuunaamana", on minullakin silti muutamia sellaisia lemppari tuotteita, joita ilman kuontalon kohennus, eheytys, hehkeytys jne. toimenpiteistä ei tuli yhtään mitään. Yksi näistä tuotteista on pitkäaikainen ystäväni, Lancomen Hypnose mascara. Olemme olleet rakastavaisia jo vuosia ja joka kerta kun olen pihistellyt ja tehnyt syrjähypyn useimmiten nuukuuttani, olen juossut itkien takaisin tämän hintavan, mutta niiiiiiin ihanan ripsarin luokse. Viimeviikko oli täynnä juhlia ja taas totesin, että viimeisiä vetelee tämä ripsari purkki, ei kun uutta ostamaan.

Aikomuksenani oli ostaa se perus Hypnose, mutta Sokoksen tuote-esittelijä sai minut nappaamaan mukaani uutuus tuotteen, Lancome Hypnose Doll eyes. Öhh, Doll eyes? Se on minusta kyllä lähinnä pelottava nimi. Siitä tulee mieleen kaikki kauhuleffojen henkiin heräävät rimpsumekkoiset nuket, jotka hyökkäävät kimppuusi yön pimeinä hetkinä silmiään räpsytellen. No oli miten oli, olin varsin tyytyväinen ostokseeni, sillä joulun alla kaikki kosmetiikka myydään kauniissa lahjapakkauksissa ja tällä kertaa pakkaukseen oli sujautettu lisäksi rajauskynä ja silmämeikin poistoaine, samaan hintaan, kuin mitä irrallaan ostettuna pelkkä ripsiväri maksaisi. Kerrankin 34 euroa tästä ehosteesta ei tuntunut pahalta.
Vinkkini kuuluu siis, nyt kannattaa käydä ostamassa itselleenkin kosmetiikkaa, koska samaan rahaan saa aina joulun alla himppasen enmmän! Tänään lähden juhlimaan siskoni 30-vuotis synttäreitä ja uusi mascara pääsee testaukseen. Olen kaksi edellistä päivää metsästänyt rakkaalle siskolleni hienoa syntymäpäivälahjaa, halusin ostaa jotain speciaalia, koska sisko on minulle hyvin hyvin rakas. Vaikken löytänyt koko Tampereen kaupat koluttuani haluamaani, toivon todella, että lopulta valitsemani lahja on siskolleni mieluinen... Vihjeenä kerrottakoon, että paketissa on jotain sellaista, mitä tarvitaan lähes joka päivä, paketti on ainakin kaunis!


Viikonloppuna on tiedossa muutakin kivaa, kun mieheni veli perheineen järjestävät pikkujoulut! Vaikka suurin huomio keskittyykin lapsiin, voi siinä ohessa saa myös vanhemmat istua iltaa ja nauttia hyvästä seurasta ja ruoasta! Hyvää viikonloppua siis kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti