torstai 22. joulukuuta 2011

Joulumieli kohdallaan!

Viimeyönä alkoi tonttujen aherrus! Paketointi puuhat aloitettiin lämmittämällä glögiä ja sitten ei kun kimppuun! Tuntui, ettei paketit lopu koskaan ja jännitysmomenttia lisäsi se, että herääkö Konsta kesken paperien rapinan. Siinä sitä olisikin sitten ollut selittelemistä tarkkaavaiselle pikkupojalle, joka on jo monta päivää kysellyt, että "Mitä näillä tehdään?" viuhtoessaan ja paukutellessaan innoissaan lahjapaperirullien kanssa. Paketointi on minusta ihanaa, tosin koska se jäi hieman viimetinkaan, ei oikein ehditty ihan joka paketin ulkonäköön keskittymään niin paljoa, kuin olisin halunnut. Kaunis paketti on minusta kiva antaa, ja kiva saada. Lasten paketit pyrittiin tekemään niin, että nauhat on hieman löysällä ja rusetissa ei ole umpisolmuja, jotta ne aukeaisivat helposti, luulen silti, että sakset on aattona kova sana!


Tänä vuonna ideoinnille ja kauniiden lahjanarujen hankintaan oli melko vähän aikaa, joten juuttinaru palveli hienosti tänäkin vuonna. Paperia kului aivan uskomatttoman paljon, mutta onneksi ei loppunut kesken. Valmiit paketit pakattiin paperikasseihin ja vietiin saunaan ylimmälle lauteelle ja peiteltiin viltillä. Saunaa kohtaan pojilla, kun ei ole mitään mielenkiintoa, ellei olla kylvyssä, joten se toimikoon lahjajemmana muutaman päivän ajan. Kun urakka oli ohi, kello oli 02.20 ja sormenpäät oli paperoinnista kuivana. Lopputulosta katsellessa kipusi joulumieli hyvin korkealle. Työjako oli se, että Antti paperoi ja minä nauhoitin. Antti ei tykkää nauhoituksesta, joten tämähän sopi minulle. Sen verran näppärästi nauhat kiertyivät pakettejen kruunuiksi, ettei viisi joulua Stockmannin paketointi palvelun jouluapulasena ei ole mennyt hukkaan!


Antti on jouluhankintojen kanssa vielä sen verran vaiheessa, että minun pakettini ovat vielä kaupassa yhtä itsevalitsemaani Marimekon mekkoa lukuunottamatta. Saa nähdä mitä sinne konttiin päätyy, lahjatoiveita hän on ainakin udellut päivittäin. Minä olen iloinen siitä, että olen saanut hankittua kaikki Antin paketit salassa, ilman vinkkejä, joten rakkaallani ei ole aavistustakaan niiden sisällöstä.

Paketointi tunnelmien myötä toivotan kaikille herkullista, lämpöistä, tunnelmallista ja iloista joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti