keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kutsuja pukkaa!

En tiedä teistä, mutta itse pidän kotikutsuista. Monesti tosiasia on se, että itse kutsut ovat yhdentekevät, vaikka lähes aina jotain käteen jääkin, sen  ydinasian eli ystävien kokoontumisen rinnalla. Ihaninta kutsuissa on  kaffehetki ystävien kesken ja kuulumisien vaihtaminen.... Eli kaikki muu kuin se itse esiteltävä tuote. Muistan hyvin äidin emännöimät Oriflame ja Tupperware kutsut joskus 90-luvun alussa, nauravia äidin tuttavia tupa täynnä, itse tosin en ollut varteenotettava asiakas tuolloin. Aikuisella iällä olen osallistunut Tupperware-, Friendtex-, Me&I- ja jopa eräissä polttareissa seksivälinekutsuille ja lisäksi olen saanut kutsun kynttiläkutsuille ja muistaakseni myös maustekutsuille, joihin en kuitenkaan osallistunut. Kutsujen onnistuminen noin niinkuin myynnin näkökulmasta on toki myyjästä kiinni, mutta jos ystävä porukka on hyvä, on tunnelma varmasti taattu.

Tänään on tiedossa siivousta, hieman suolaisen leivontaa ja ehkä makeankin. Maku.fi:stä löytyy muuten suussa sulavan ja älyttömän helpon mutakakun ohje. Tuolla ohjeella jopa minä onnistun... Vaikkakin, vannomatta paras! 

Mutakakku pala lautasella


Huomenna tulee toivottavasti tupa täyteen ystäviä, lapsia ja aikuisia kun pidämme siskoni kanssa Me&I kutsut. Ihanaa nähdä ystäviä pitkästä aikaa! 




Pojille olen kaavaillut Me&I mallistosta ihania kuvassa näkyviä oransseja ja ruskeita canvaspantseja kevääksi, saa nähdä millaiset housut ovat ihan oikeasti kun huomenna pääsee niitä hypeltelemään!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti