torstai 4. huhtikuuta 2013

Remontin loppumainingit

Siis blogin pidossa on ollut nyt melkoinen taantuma, pahoitteluni. Olin totaalisen hämmästynyt, kun huomasin että viimeisestä jutusta on yli kuukausi!!! Aika rientää kyllä tosissaan kun pitää itsensä kiireisenä. Meidän muutto on kestänyt nyt yli kuukauden. Jo vakiintuneeksi kaavaksi on muodostunut se, että aina lauantaina toteamme, että ei me kyllä tänä viikonloppuna päästä muuttamaan, ehkä sitten viikon päästä. Laitoin osotteenmuutosviestin tutuille menemään joulukortin yhteydessä ja kysyin silloin mieheltä, että koska me viimeistään päästään muuttamaan? Hän vastasi että "laita siihen uusi osoite 1.2. alkaen". Ajattelin itsekseni että niin taas, ei varmaan päästä tuolloin muuttamaan ja laitoin päiväksi 1.3.2013. No miten kävikään? Vieläkään ei olla muutettu!

Ei se mitään, kaikkihan me tiedetään mitä kiireessä tulee ja se ei ole toivottu lopputulos. Pääasia, että kaikki on tip top kun muutetaan! Tilat on sen verran pienet, että nurkissa ei saa lojua ainuttakaan työkalua, joka ikisen silikonin ja listanpätkän on oltava paikoillaan ja joka ikisen sähköjohdon pitää olla kytkettynä.

Se on jännä, että viivästyset ja pitkät toimitusajan yllättävät aina tällaisen elämäntapa remontoijankin. Eilen saatiin vihdoin päätettyä vetimet keittiöön, sellaiset pitkät ohuehkot koko laatikon levyiset rst-vetimet. Toimitusaika pikatoimituslisällä, ylläri, ylläri kaksi viikkoa!!! Siis täh? Olisin oikeastaan halunnut eroon noista iät ajat suosiossa olleista vetimistä, Koska löysin aivan ihanat vetimet, joita en juuri missään ole vielä nähnyt.  Oikeastaan integroitu jääkaappi oli syy siihen miksi emme valinneet haluamiani, ison jääkaapin oven avaaminen olisi ollut hankalaa kyseisestä vetimestä. Tällaiset vetimet olisin halunnut:


Oikeastaan ihan hyvä, että nuo eivät keittiöön valikoituneet, niin saamme ne sitten ikiomaan kotiimme aikanaan. Noh, viimeistä viedään, oikeastaan tekemättä on enään se ärsyttävin viimeistelytyö listoitus ja lisäksi keittiön välitilan laattojen saumaus. Valitsimme ihastuttavan mosaiilin keittiöön, mutta nyt emme saa päätettyä, millä värillä saumaustoteutetaan. Mosaiikki kostuu pienista savulasisista, lasitetuista mustista, liuskekuivensävyisistä ja rst -mosaiikeista, vaikutelma on huikean kolmiulotteinen. Kaippa siihen kuuluu hyvin tumma sauma-aine, varmaankin lähes musta.

Oli miten oli, kohta koittaa keskusta elämisen aika, jännittävää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti