maanantai 15. huhtikuuta 2013

Bööördit kupissa

Siis tää, jos joku on Suomidesignia!!! Laitetaan samaan myllyyn Rovia ja Arabia, niin ei tarvitse kovin montaa kertaa myllyä pyörittää kun ihan jokainen tajuaa mitä siitä seuraa. Kahden kauppa on kolmannen korvapuusti ja se puusti maistuu mulle!


mtv3.fi
Meillä, kuten olen aiemminkin kertonut, fanitetaan Angry birdejä isolla F:llä. Minä, koska on hienoa, että Suomesta nousee uusia menestys tarinoita, jotka luovat meihin Nokian alamäestä masentuneeseen kansaan hieman uskoa siitä, että insinööreille on täällä töitä vielä tulevaisuudessakin. Toinen syy fanitukseenion se, että vihaiset linnut figuurina edustavat minun mielestäni muotoilullaan Scandinaavista, ihailtavaa yksinkertaisuutta, joka on minulle mieleistä ja koska hahmot ovat yksinkertaisesti aika rock ja okei pelisovelluksetkin uppoo pakko myöntää. Kosta fanittaa, koska Angry Birds kimble on paras peli ja koska äitin tabletissakin on kiva "böördi"-peli. Oskari tykkää koska isovelikin tykkää, Oskari tykkää kaikesta mikä isoveljeä kiinnostaa. Isukki ei myönnä tykkäävänsä, mutta valitsee aina pojille päälle jotain böördi-aiheista ja vaikka yleensä kyseenalaistaa lähes kaikki hankinta-ajatukseni. Kun kysyin isännältä et "Ostanko pojille tällaiset hauskat Angry Bird jumpsuitit?" niin vastaus oli että "Tottakai ostat jos sellasia jossain myydään!". 

Oli miten oli, meidän kaapista ei näille ihanuuksille tilaa taida löytyä sillä olen juuri eilen purkanut kääreistä armeijallisen muumimukeja uuden kotimme keittiönkaappiin. Tänään meidän olisi tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa yöksi rakennusaikaiseen kerrostalo asuntoomme ja kyllä se aikas paljon jännittää, pakko myöntää!
3 kommenttia:

  1. Jipii!!!! Onnea uuteen kotiin. Halauksin;)

    VastaaPoista
  2. Mä taisin nähdä noita samoja mukeja ainakin Mikko Keskisellä Tuurissa kun käytiin perjantaina.

    VastaaPoista
  3. Kyllä, nyt on mukit rantautuneet kauppoihin. En ole vielä käsissä pidellyt, mutta hieman ihmettelin kun Iittalan verkkokaupassa sanotaan että ne on 0,4 litraisia, eli perus teema ja muumimukia isompia?

    VastaaPoista