maanantai 2. syyskuuta 2013

Raskausajan himoja!

Juu ja en tosiaankaan ole raskaana, mutta muistan vielä erittäin hyvin kun olin! Ja kun Oskari poika pyöri äidin masussa syksyllä 2010, muistan kuinka vesi kielellä minä himoitsin Hopea toffeeta! Mistä semmoinenkin himo tulee, kysympä vaan??? Sitä hopiaista toffeeta naarattiin joka ikisestä kaupasta tuloksetta kunnes oli pakko vetää se johtopäätös, että sen valmistus on varmasti lopetettu. Yritin taltuttaa himojani Käck-makeisella, ei toiminut! Ei lähimainkaan!

Kun reilu viikko sitten perjantaina ryntäsin hakemaan lähikaupasta maitoa miehen nukuttaessa poikia, mihin katseeni kiinnittyikään? Siinä, aivan silmieni edessä kassanviereen siirretyssä telineessä roikkui Iso pussillinen hopae toffeeta. "Ei voi olla totta!" Sanoin ääneen ja tarrasin äänennopeudella tuohon ainukaiseen Hopeatoffee pussiin, joka telineessä oli jäljellä. "Siis mistä te näitä ootte saanut?" kysyin myyjältä, voiko kysymys enää tyhmempi olla? Myyjä sitten selitti, ettei hän ole koskaan kyseisistä makeisista edes kuullut, mutta kaikki asiakkaat ovat olleen niistä aivan innoissaan. Hän sitten oli googlettanut Hoea Toffeen ja löytänyt hieman knoppitietoa tuotteesta. Toffeet poistuivat karkkitiskeistä 2009 ja nyt neljä vuotta myöhemmin ne on otettu takaisin tuotantoon suuren kysynnän vuoksi. Kiitos kiitos kiitos!!! En tiedä, miten tämä asia on jäänyt minulta huomaamatta, koska jos nyt asiaa tutkii, on se ollut jo pitkään tiedossa erilaisissa medioissa.





Siinä minä sitten istuin sunnuntaina kun pojjaat nukkui päikkäreitä. Tunkin Hopetoffeeta suuhuni ja lueskelin Viherpihaa, en juuri nyt pysty kuvittelemaan juuri mitään mikä voisi olla auvoisempaa. Koiramainen temppu tosin tehdä tuosta pussista noin valtavan suuri! Pienemmän pussin hankinta olisi ollut itselle helpommin perusteltavissa, se että syö tuon jättimäisen pussin yksin tyhjäksi.... Siihen ei oikein pysty sanomaan mitään. Pahinta tässä on se, että Hopae toffeet ei meillä muille kelpaa. Joudun siis syömään pussin aina ihan yksin!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti