torstai 19. syyskuuta 2013

Mikä tyyppi?

Mökillä katseltiin Minnan kanssa jotain Tartu Mikkiin Pakkahuoneella kuvatun erikoislähetyksen uusintaa. Oli Antti Railiota, Laura Voutilaista, Diadraa ja Robinia ja sitten jotkut kaks pikkutyyppiä pomppimassa ja huitomassa lavalla. No toisen tunnistin Julkkis diilin kautta Uniikiksi, mutta mikä ihme pikkuukko tuo toinen on? Ei osaa laulaa, ei osaa räpätä, mutta silti laulaa ja räppää telkkarissa liveyleisölle ihan sata lasissa, kilo kultaa roikkuu kaulasta ja  ja tunteella kuin olis joku ihmeen maailman stara. No ei muuta kun Google avuksi ja poikahan paljastui Mikael Gabrieliksi. Tyyppi oli mulle täysin nevahöööd -kamaa, mutta varmaankin tuttu ainakin nuporemmalle kuulijakunnalle, joka on räp-genren vahvempi tietäjän minuun verrattuna.
Siinähän sitä sitten huvittuneena katseltiin tuota esitystä pieni hetki, eikä kyllä mikään viitannut siihen, että minusta tulisi suuri Mikael Gabriel fani.

Sitten olikin viikonloppu ohi, tuli maanantai ja tuli tiistai. Töissä kauhea kiire, hyvä kun ehti hengähtään. Sitten tuli keskiviikko, kiire, kiire, kiire, kunnes vihdoin tuli iltapäivä ja kiireiset hommat oli kutakuinkin sen päivän osalta paketissa. No mitäs sittten tehtäis, no vois laittaa musiikkia ja tehdä noita tylsiä kiireettömiä hommia. Ja niin siinä sitten kävi, että toistaiseksi tuntemattomasta syystä sormeni näpytteli YouTuben hakukenttään m, i, k, a, e, l, _, g, a, b, r, i, e, l ja painoi enter. Siitä sitten kuvan perusteella joku biisi pyörimään ja hetken päästä olin ihan valmis kääntämään takkia, syömään sanani.
Toinen samalla haulla tupsahtanut hyvä biisi Kipua feat Kristiina Brask (https://www.youtube.com/watch?v=emTCc4BkJOM) vahvisti takin kääntöä. Kuinka huippua onkaan kun saa muuttaa mieltään jos huvittaa! Vaikka pakko myöntää että lauantaisen televisio esiintymisen perusteella en ihan heti ole keikalle menossa, mutta näin ammattilaisten äänikäsittelyn jälkeen, hyvän videon kanssa ja erityisesti Diadran ja Kristiinan äänillä maustettuna, homma toimii! Ei siinä mitään, annetaan nuorelle räppärin alulle toinen tsäänssi.


Ps. Jälkeenpäin näin ylen sivuilta, että Tartu mikkiin ohjelmassa oli ilmeisesti omaa intensiivistä katseluhetkeäni myöhemmin esitetty myös tuo Päästä pois biisi. Valitettavasti en silloin enää ruudun tapahtumiin keskittynyt, mutta toivottavasti tuo esitys antoi muille katsojille paremman käsityksen Mikael Gabrielista kuin ohjelman alussa esittämänsä Elastinen coverit...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti