maanantai 28. tammikuuta 2013

Five down, one to go!

Ja niinkuin minä kuvittelin, ettei tämä pöpö minua kaada, hah!
Voin kertoa että viikonloppuni koostui kakasta ja okosta. Jos vaihtaa sähkyyn neljästi yön aikana lakanat, vie välillä petauspatjan, tyynyn ja peiton pesuun, auttaa pienokaistaan oksentamaan tunnin välein, ja melkein joka kerran jälkeen vaihtaa tälle puhtaa yöpaidan ja siinä sivussa kärsii oireista itsekkin, niin eipä siinä paljoa nukkumisesta ja lepäämisestä voi samassa lauseessa puhua!!!


Norovirus


Enpä soisi samaa kellekkään, en kellekkään! Enkä yhtään ihmettele, että tauti jää varmasti monen vanhuksen viimeiseksi, sen verran rankasta setistä on kyse. Nyt voin ihan omasta kokemuksestani kertoa teille, että seuraava yhtälö on tosi:

Jos lapsesi sairastuu norovirukseen, sinä sairastut norovirukseen!

Ei auta, vaikka pesisit ja desinfioisint kästesi tuhat kertaa päivän aikana ja puunaisit vielä saniteettitilatkin joka käynnin jälkeen. Jos hellit ja hoivaat pienokaistasi, varausdu henkisesti siihen että olet kohta itsekkin pedin oma. Siis taudinhan saivat meillä kaikki, jotka asuvat tällä hetkellä samassa osoitteessa. Ensin Konsta viime tiistaina, sitten perjantaian minä ja Oskari, lauantaina olikin Antin ja äitini vuoro ja.... Ja niin raflaava kuin otsikko olikin niin juuri saamani tiedon mukaan isänikin on saanut taudin, joten tilanne on: Six down, zero to go!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti