maanantai 2. huhtikuuta 2012

Virvon varvon ja rairuoho!

Höh, kun sitä kerrankin varautuu virpojien massahyökkäkseen, niin sitten niitä ei käy kuin muutama! No parempi vähän kuin ei ollenkaan. Onneksi poikien serkkutyttö kävi ja yhdet naapurin tytöt, mutta pakko sanoa, että kumman hiljaista kun kuitenkin asustellaan kovin lapsiperhe pitoisella alueella! Käytiin jo viikko sitten sunnuntaina keräämässä Konstan kanssa iso sylillinen pajunoksia ja ihanaiset pajukissat ovatkin ilahduttaneet meitä maljakossa jo monta päivää, nyt ne saivat hieman väriä joukkoonsa!



No tottakai meillä laitettiin myös rairuoho kasvamaan ja kun sanoin Konstalle, että tähän tarvitaan nyt sitten tipuja eli pieniä lintusia, niin Konsta vastasi minulle "ängri böörts!", siitä se idea sitten lähti. Tänään ostettiin kaupasta vielä puuttuva keltainen lintu ja vihreä possu, jotka passaavat ruohon piristeeksi paremmin kuin hyvin! Angry birds edustaa mitä hienointa tai ainakin kekseliäintä Suomi designia, joten miksipä niitä ei laittaisi esille. Loistava idea Konsta!!!



Kivastihan nuo muoviset lintufiguurit sopivat rairuohon sekaan kun astiakin on hieman kömpelö muovinen tarjotin, nyt kun se ruoho vaan kasvaisi nopeasti. Hassua kuinka paljon itseä lapsettaa, kun pitää aamuisin käydä kurkkimassa, että joko vihertää... Astiat jouduttiin tällä kertaa valitsemaan sen mukaan, mitkä olisi helppoa ottaa pääsisäislomalle mukaan, joten valinnan varaa ei paljoa ollut. Noh, pääsi ne perinteisetkin tiput koristeeksi, siihen vähemmän perinteiseen rairuohoon:



Joka kevät on pakko laittaa sokeriherneen versoja tulemaan, koska ne maistuvat salaatissa niiiiin ihanilta! Versot saavat myös näytellä rairuohon virkaa, joten keltaiset tipuset pääsivät odotteleemaan että asiaan saataisiin itua! Näillä eväillä sekä tietenkin isolla kasalla Kindereitä siivitetään meidän perheen pääsiäinen, mitekäs teillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti