sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Jotakin sinistä...?

Ai jotakin? Siis ihan kaikki mihin kaupassa tartun on nyt sinistä. Eikä mitään haaleeta vaaleeta, vaan kunnon sähäkkää kasari sähkönsinistä! Se tuo muuten aina mieleeni äitini sähkönsinisen pitsisen juhlavaatteen, kokolailla tarkalleen sieltä 80-90 lukujen vaihteen tietämiltä. Mutta aina kun kaupoissa on tarjontaa, tartun sähkönsiniseen! Sitä on tapahtunut viime vuosina jo ihan säännöllisesti, mutta tänä keväänä sen täytyy olla muotia, kun sitä löytyy ihan joka kaupasta ja paljon! Tässä pari ihanaa hankintaani viime viikoilta:


Löysin kivan rannekoru nipu ja tuubihuivi Vero Modasta, One Waystä löytyi Objektin kiva sininen hame ja Prisman hyllystä Lorealin kynsilakka! Siinäpä siis sinistä kerrakseen!
Ja kyllä kuten alimmasta kuvasta näkee, valokuvausta harrastava ihminen voi ihan hyvin ottaa kuvan, mistä ei löydy tarkkaa kohtaa vaikka kuinka tuijottaisi, mutta ei se mitään, sovitaan vaikka että noin oli tarkoituskin! Tänään kävin Ideaparkissa ja tein pari huikeaa alunnushain bongausta, niistä sitten ehkä myöhemmin. Tänään en kuitenkaan ostanut mitään sinistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti