tiistai 13. maaliskuuta 2012

Ale bongaus!

Koska kukaan on missään törmännyt tammi aleen maaliskuun puolivälissä? En minä ainakaan. Yllätyin todellakin kun Marc O'Polon liikkeessä Idea Parkissa oli vielä ale-pöytä kukkuroillaan tavaraa. Ja vielä enemmän yllätyin, kun pinoista itseasiassa löytyi jopa minulle sopivia tuotteita!!! Lähdin ostoksille tarkoituksenani löytää pitkähihaisia peruspaitoja neuletakkien ja muutaman mekon alla käytettäväksi. Ajattelin myös, ettei olisi yhtään hullumpaa löytää t-paitoja kevättä varten. Kuvittelin pienessä mielessäni hakevani näitä paitoja sopuhintaan Vero Modasta ja mielipaha olikin käsin kosketeltavissa, kun kaupasta ei löytynyt yhtään mitään kelvollista, kevään värit olivat joko liian kovia tai liian lässyjä ja olisin tuttuun tapaan halunnut murrettuja sävyjä....

Minkä aarrearkun löysinkään Marc O'Polon liikkestä, jonne piipahdin vain ihastelemaan kevään uutuuksia....


Tumman harmaassa kauluksesta rypytetyssä paidassa on super kiva pussukka helma, se piilottaa alleen kaikki makkarat! Valkoinen perus t-paita on maan mainio kaikissa tilanteissa, ruosteen oranssi poolopaita käy täydellisesti Marimekon iloinen kotelomekon alle ja kulutetun ruskea t-paita on hyvä monen hameen ja shortsien kanssa ja passeli neuleiden alla käytettäväksi!


Tuotteiden lähtohinnat oli harmaa 69,90€, valkoinen 39,90€, oranssi 59,90€ ja kulutettu ruskea 69,90€. Nyt kaikki trikoo paidat oli 20€ kappale, joten sain melkeimpä neljä yhden hinnalla!!! Laadusta voi mennä kyseisen tuotemerkin kohdalla takuuseen, joten loistava löytö. Näitä lisää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti