tiistai 26. marraskuuta 2013

Ihanat Uhanat!

Melkoisen paljon koruja löytyy tämän tantan laatikoista, mutta jostain kumman syystä enemmän niitä, jotka vain koristavat sitä muuten niin tylsää valkoista laatikon pohjaa.

En nyt äkkisältään kykene mitenkään muistamaan olenko tänne kirjoitellut vuodentakaisesta löydöstäni, joka on osoittautunut suureksi korulaatikon aarteeksi. Ne ovat puiset Mountain korvakorut ja suosikkeihini kuuluvat myös nuo samanlaiset pienemmät hopeisena. Pidän isoista korvakoruista, mutta en voi sietää painavia helyjä jotka puuduttavat tunnissa koko korvan lehden. Siksi nämä puiset Mountainit ovat helmet! Hyvää niissä on myös se, että kun en ole kovin hyvä laittamaan tukkaa, niin kukaan ei huomaa rönttöistä kuiontaloa, kun huoio kiinnittyy korviksiin, nerokasta. Mountainit ovat suomalaisen R / H:n valmistamat.Saimme miehen kanssa sunnuntaina mahdollisuuden käydä jouluostoksilla. Tehokkaan shoppailu reissun kohokohta oli, kun tajusin että Sokokselle oli tullut muutama PopUp shoppi ja mikä iloisinta, toinen niistä oli Uhana designin. Olin täysin unohtanut koko asian, vaikka olin siitä jo kuullutkin. Olen niin usein kun on ollut mahdollista käynyt kurkistamassa Super Mukavasta tietyn sävyisiä Pisara korvakoruja tuloksetta. Mutta nyt oli selvästikkin onnen päiväni! Siellä Sokkarin PopUpissa ne minua odottelivat, yksi pari valko-harmaa-mustia Pisaroita.


 

Nappasin minua odottaneen koruparin salaman nopeasti käsiini, sillä osastolla haahuili muitakin tuotteista kiinnostuneita ja hymyilin kuulemma kuin se kuuluisa Hangon keksi kävellessäni kassalle. Tänään hipelöin aarteitani pienten toipilaiden ollessa päiväunilla, ne ovat ihanat ja mikä tärkeintä kuin höyhenet korvissani. Ne eivät paina juuri mitään!

Olen haaveillut useammastakin Uhanan tuotteesta, heidän mallistostaan löytyy maailman ihanin huppulakki, neuletakki, neulehame ja villaleggarit. Valitettavasti tuolla Suomi designilla on sen verran hintaa, että taitaapa jäädä ihan vaan haaveeksi... Mutta mikäpä sen parempaa kuin unelmointi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti