keskiviikko 22. toukokuuta 2013

33 hyvä luku!

Voi ihanuus, voisin kuunnella päättymättömällä kasetilla kun Konsta laulaa onnittelulaulua, ensin suomeksi ja perään ihanan sujuvasti englanniksi! Esityksessä on joka kerta tunteenpaloa ja tottakai tilanne on sitä ihanampi kun sattuu olemaan juuri se minun oma synttäri ja serenadi on osoitettu juuri minulle! Perään sanat, "Äiti minä rakastans sinua tooooosi paljon!". Voiko enempää pyytää? No ei voi.

Ainoastaan pölkyllä päähän hutmaisu olisi saanut minut enemmän hämilleen aamulla, kuin aamuinen tapahtuma. Isäntä ja pojat ojensivat minulle kirjekuoren. Vuosiin ei ole syntymäpäivälahjani ollut hankittuna eksaktisti syntymäpäivänäni vaan sitä on sitten menty ostamaaan kun on ehditty. Ja vielä pidempi aika on siitä, kun lahja on ollut yllätys, mutta tällä kertaa oli yllätys ja todella isolla Y:llä.

Luulin ensin saavani lahjakortin, ja kyllä teoriassa niin olikin, mutta lahjakortti sisälsi itsessään tuotteen, minun vain pitäisi valita kahdesta haluamaastani mieluisampi:


Lahja oli erittäin mieluinen, mutta valinta on sitäkin vaikeampi. Ehkä isäntäkin on oppiva yksilö, ehkä saan jatkossakin yllättyä... Kiitos rakkaat!3 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon synttärien johdosta! Mä kallistuisin tuon ensimmäisen pyörän puoleen, on niin nätti. Mutta toi kakkonen taitaisi olla käytännöllisempi...

  VastaaPoista
 2. Myöhäistä mutta ihanaa ja aurinkoista synttäria!!! Nähdään lauantaina!
  Tiedät varmasti mielipiteeni pyörästä mutta kummatkin näyttää varsin loistavilta, kerrassaan hyvä lahja.

  VastaaPoista
 3. Voih, kyllä tuo musta pajukorillinen on kuin karkki silmälle, ja viimeiseen asti meinasin valita sen vain kauneuden takia, mutta ajo-ominaisuudet veivät viimein voiton ja mukaani lähti sporttisempi vaihtoehto ihanan turkoosin sävyisenä ja kyllä isäntä oli siihen korin tingannut mukaan!

  VastaaPoista