tiistai 13. marraskuuta 2012

Sitä sun tätä, enimmäkseen sitä...

... Lauantaina puhkesi Oskarilla kova kuume, sitä sitten kesti seuraavaan iltaan ja maanantaina oli näppylät nousseet naamalle. Enterorokko, oli Juniori klinikan tuomio ja sitten yö menikin suussa olevien rakkuloiden takia itkiessä. Nyt pikkuveikkonen voi onneksi jo paremmin, tosin rakkuloita on alkanut ilmiintyä pienen varpaisiin, voihan sukeus!

Ojasta allikkoon, puoli neljältä tuli päikystä puhelu että isoveli on tullut kipeäksi. Herralla oli ollut niin kova päänsärky että oli nukahtanut päikkytädin syliin hetki puhelun jälkeen, siellä se veti hirsiä kun isäntä kävi hakemassa Konstan kotiin toippumaan. Päästyään kotiin raasu oksensi lattialle lähes koko mahan sisällön ja hetken päästä uudestaan. Hetken aikaa googleteltuani olen lähess 100% varma että rokko on tämänkin herran diagnoosi, alkamisoireina kova päänsärky ja oksentelu ovat yleisiä.... Konsta nukahti sohvalle 17.30 Salama sporttipullo ja ykäastia kainalossaaan Autot elokuvan ääreen... Ei taida kieällä oikein virtaa piisata. Voih, ei ole mukavaa kun pikkuset sairastaa.
Että semmoista. Pakata pitäisi ja samalla hoivata kahta poloista. Nyt koetellaan taas tätä äityliiniä, on se nääs vaikeeta tehdä viittä tai kymmentä asiaa kerralla. Ja on varmaan sanomattakin selvä, että bloggailu on nyt tovin tuuliajolla, sen verran on meikäläisen minuutit buukattu toisaalle!


2 kommenttia:

  1. Voihan räkä, voimia koko porukalle. Parantukaa pian ja älkää äippä ja iskä tulko kipeeks.

    VastaaPoista
  2. Voi itku! Paranemisia pojille! Meillä kävi ilmeisesti entero kans kylässä, mutta onneksi lievänä: yhen päivän lämpöä, päänsärkyä ja muita epämääräsiä oireita.
    Kiitos tunnustuksesta, vielä minä jonain päivänä saan aikaseksi siitä postata!

    VastaaPoista