maanantai 15. lokakuuta 2012

Hankinnat ja hampaankoloon jääneet

Mitäs sitä sitten kaikenkaikkiaan tulikaan ostettua?

- 1 x villapaita äipälle
- 1 x housut äipälle
- 1 x Canon 50mm objektiivi äipälle
- 1 x shamppoo äipälle ja iskälle (Paul Mitchell Tea Tree, ihan huippu tuote!)
- 1 x l'occitane käsivoide 
- 1 x kaulahuivi isukille
- 5 x huppari isukille raksakäyttöön
- 9 x T-paita isukille raksakäyttöön
- 2 x tennissukkapaketti isukille
- 3 x kengät pojille
- 1 x kurahanskat Konstalle
- 1 x talvirukkaset Konstalle
- 1 x farkkuleggarit äipälle
- 1 x Mauri Kunnaksen  Hurjan hauska autokirja

Olipa siinä taas kotiin kantaminen, mutta toisaalta eipä tuossa mitään turhaakaan ollut. Pelkkiä käyttötavaroita perheelle! Yksin ostamani kolmet lasten kengät olivat Hulluilta päiviltä ostettuina noin 66 euroa edullisemmat jos vertaan esim. Kookengän hyllyhintaan. Ei paha.

Vannoutuneena hullujen päivien fanina on toki pakko myös nutista jostakin. Arvatkaa mikä muuten on hullujen päivien ärsyttävin oheisilmiö? No ne pirun keltaset muovikassit!!!! Ne ei ole yhteensopivia yhdenkään tuntemani roska-astian kanssa ja kun niitä nyt taas nurkissa pyöriikasapäin niin mitä niillä pitäisi muka tehdä? Egologienkeli vasemmalla olkapäällä toruu minua "Miksi et pyytänyt paperikassia? No älä sure, voit vielä pelastaa maailman ja laittaa pussit muovin kierrätykseen!" samalla kun se oikealla olkapäällä hengaileva punainen tyyppi sanoo "Iske ne sekajätteeseeen, äläkä ajattele asiaa sen enempää!". Juup... No ehkä vaan viikkaan ne sinne samaan pömpeliin, missä kaikki muutkin epäsopivat muovikassit odottavat hyvää jatkokäyttötarkoitusta.

No aina pitää jotain jäädä myös hampaankoloon, joten mitä olisin ostanut jos olisin tosi rikas? Olen jo pitkään haaveillut ruokapöytämme ääreen jotain super hienoja tuoleja. On olemassa kaksi vaihtoehtoa, jotka voin sieluni silmin nähdä tulevan kotimme ruokailutilassa miehen tekemän pöydän kaverina. Toinen vaihtoehto on Vitran DSW mustana tai valkoisena ja toinen vaihtoehto lorvi siellä Hullujen päivien katalogin välilehdillä... Noh jos olisin rikas, olisin kotiuttanut ruokapöytämme ääreen kymmenen Domus-tuolia:

Kuva: Hullut päivät lehtinen


Toisaalta, jos olisin toooosi rikas niin tuskimpa olisin noita tuoleja Hullujen päivien kaaoksesta kalastellut. Noh, ainahan pitää olla unelmia....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti