tiistai 21. helmikuuta 2012

Obsessio

Kaikilla on varmasti jokin sellainen suosikki tuote- tai vaatemerkki, jota aina kaupassa ohi kävellessään hiplaa, jonka tuotteista huomaa aina salaa haaveilevansa ja jonka valikoiman tarkastaa ensimmäisenä kun on päättänyt hankkia jotakin uutta. Minulle tuo merkki, tai no oikeastaan niitä on kaksi, joten nuo merkit ovat Marc O'Polo ja Marimekko. Olipa sitten kysessä kenkien, käsilaukun, rahapussin, vaatteen, sisustusasian tai vaikka lahjan hankinta, tsekkaan aina ensin noiden kahden valikoimasta löytyykö sopivaa tarpeeseeni. Usein asia menee niin, että Marimekkoa on kiva ostaa lahjaksi, alennusmyynneistä tekee yleensä huippulöytyöjä pojille ja noh itselle tulee ostettua silloin kun löytyy jotakin oman näköistä, Marc O'Poloa on kiva hankkia itselle ja yleensä hankinta onkin investointi josta on iloa moneksi vuodeksi. Minun vaatekaapin lemppari jutut ovat Marc O'Poloa, osa aarteistani on jokapäiväisessä arki käytössä, osa puolestaan pääsee ulkoilemaan vain juhlan sattuessa.


Siinähän niitä! Juhlien luottolaukku on musta clutch jossa metallinen klipsi olen ostanut sen varmaan noin neljä vuotta sitten, se pääsee niin häihin, hautajaisiin kuin hippaamaankin. Toinen on nuo rakkaat kesäkorkkarit, ensimmäiset hipat kun lumet on sulaneet, niin voin vannoa että nuo ovat kantojeni alla! Arjessa palvelee lähes päivittäin musta nerokas lompakko ja molemmat ihanat perus käsilaukut. Isompi kahdella sangalla varustettu nahkalaukku on olkalaukkujen tilaihme ja palvellut hyvin jo varmasti viitisen vuotta, pienempi juuri passeli silloin kun tarvii mukaan vain jotain pientä ja koska siinä on pitkä hihna, voi sen heittää pään yli ja silloin saa molemmat kädet sopivasti vapaaksi! Mustat korkkarit ovat ihan ykköset töissä, niillä on hvä edustaa kun on korkea mutta tukeva korko ja viimeisenä viimeisin hankintani, ihanat kiilakorkoiset, villavertiset kengät, joilla kalpaa köpsötellä vaikka vähän kovemmassakin pakkasessa.

Nämä ovat oikeastaan ja hyvin pitkältikin minun vaatekaapin aarteita, hauskaa olisi tietää, onko kenelläkään muulla mitään vastaavaa obsessiota. Marimekko valikoimasta saisi varmasti hieman värikkäämmän kuvan, ehkä toteutan sen suraavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti