keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kun kana kylpee E-koodeissa

Jepulis, eilen illalla tehtiin yhtä mun suosikki ruokaa. Kanakastiketta tuorepastan kanssa. Jostain syystä tämä on ruoka, josta tulee parasta kun sen tekee siitä niin ihanasta hunajaisesta e-koodimarinadissa kylvetetystä kanasta, fileestä tai suikaleista! Hans Välimäellä on varmaankin todella hienostuneet makuhermot, omani ovat varmaankin sitten reissussa rähjääntyneet, mutta itse marinoidusta ei tule saman makuista lopputulosta, ei vaan tule! Ja lapset tykkää ja äiti tykkää ja isi tykkää, nam!


Ensin kuullotetaan 1purjo ja pari pieneksi pilkottua valkosipulin kynttä,
sitten ruskistetaan kanat 400-600g.
Kun kanat ovat kypsiä lisätään 1 iso tai 2 pientä pilkottua paprikaa pannulle ja
kipataan iso peltipurkillinen kokonaisia herkkusieniä sekaan, tuoreetkin käy!
Maustetaan currylla ja paprikamausteella ja annetaan mehevöityä hetki....
Lisätään mukaan kaksi purkia Keijun Ruoka kasvirasvasekoitetta,
kanaliemikuutio sekä puolet persikoita suikaleina -purkin mehusta.
Annetaan porista ja makujen tasaantua hetki ja kaadetaan persikat päälle.
Siten levy pienelle ja annetaan kastikkeen kuplia vielä tuorepastan keiton ajan!
 
 



Reilusti rouskuvaa salaattia lautasen reunalle ja sitten syömään! On muuten tullut huomattua, että aikaa kotihommiin on todella vähän nyt kun työelämä alkoi. On kiva tehdä ruokaa niin paljon kerralla, että siitä riittä seuraavallekkin päivälle. Jos kaikki illat seisoisi lieden edessä, ei jäisi kyllä lainkaan aikaa puuhastella lasten kanssa. En ollut ennen voinut kuvitellakkaan kuinka nopeasti illat kuluvat kun kotiin pääsee vasta puoli viisi, aikaa jää tuskin millekkään. Siksi blogissakin on ollut melko hiljaista viimeaikoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti