maanantai 5. elokuuta 2013

Kiitos ihanasta lomasta!

Ahhh! Meillä oli ihana loma. Viiden viikon ajan minä ja lapset tehtiin kaikkea kivaa ja kolmen viikon ajan teimme kaikkea kivaa koko perheen voimin, kun isäntäkin liittyi lomajoukkoihin.

Jos tähän summaa kutakuinkin kaiken mitä tehtiin, olisi lista seuraavanlainen: Kävimme Konstan kummeilla syömässä, saunomassa ja yökylässä, olimme appivanhempien mökillä lököilemässä, Kävimme Ihanien Takaloiden kanssa Särkänniemessä kahden päivän rupeaman, kävimme perheen kesken useamman kerran iltasella jäähdyttelemässä rauhaniemen uimarannalla sekä Sinin ja Paulamäen poppoon kanssa rannalla, pääsin extempore standuppia kuuntelemaan ihanan ystäväni kanssa, kävimme Raumalla häissä ja samalle reissulla vietimme omaa hääpäivää ihanassa Yyterissä hiekkadyyneillä.... Mulla on vieläkin sitä hiekkaa varpaiden välissä!!!!! Treffasimme Sanna-kummitätiä pikaisesti Turussa ja kävimme minun vanhempien veneellä purjentimasssa saaristossa mikä on aina niiiin ihanaa että meri tuoksuu nenussa vielä monta kuukautta myöhemminkin, Muumimaailmassa käytiin tietenkin mumman ja vaarin kanssa, sitten matkasimme Kuusamon mökillemme jahtaamaan poroja ympäri pihamaata ja kävimme Venäjän rajavyöhykettä pällistelemässä ja Rukan superhyvässä kelkkamäessä. Sitten lomamme huristeli Taipaleelle Takaloiden ihanalle mökille, jossa lapsille riitti puuhaa ja seuraa kuin myös aikuisille. Sitten pöristelimme jälleen omalle möksälle, jossa pojat saivat serkuista seuraa ja tietenkin aikuisilla oli seuranaan kesän terassihitti Korona-peli, johon kimmokkeen saimme Takaloiden mökiltä. Viimeisenä lomaviikonloppuna oli maailmalla asuneiden Kokkojen erittäin mukavat kotiinpaluujuhlat.

No mitä sitten en tehnyt viiden viikon aikana?
En ressannut juuri mistään (Lukuunottamatta lasten liian myöshäiseksi lipsahtanutta nukkumaanmenoa ja yhden kerran menetin hermot mieheen ja se oli loman viimeisenä torstaina. Siis vaan yhden kerran, aika hyvin!), muuten en ressannut. En ladannut työpuhelinta, en edes ottanut sitä lomareissulle mukaan, en edes ajatellut työasioita, enkä kurkannut kertaakaan työposteja. En kertaakaan hätäillyt, että lomaa on enää kaksi viikkoa tai kaksi päivää jäljellä vaan lomailtiin joka päivä koko päivä niinkuin meidän loma ei koskaan loppuisikaan. Ja en kyllä blogistakaan ressannut, en ollenkaan.

Ohhoh, nyt kun summaa yhteen tapahtumia voi ilokseen todeta että tuli puuhattua yhtä sun toista ja nähtyä paljon tärkeitä ihmisiä ja jotain varmasti jäi sanomattakin... Paljonhan tuossa on kaikkea, mutta kiire meillä ei ollut missään vaiheessa minnekkään... Ihanaa oli kun sai nähdä ystäviä ja läheisiä ja viettää rauhassa aikaa. Isäntä kyllä yritti Kuusamossa järjestää niin paljon tekemistä että jouduin vetään käsijarrun päälle kun vauhti yltyi liian kovaksi... Voi että oli ihana loma!

Nyt on sitten akut ladattu ja toivonmukaan raksa käynnistyy nopeatempoisesti kun saadaan paikalleenmittaus ja lopulliset rakennekuvat itselelle. Sanomattakin on selvää että raksaa me suunniteltiin kesällä, mutta sitä ei työksi lasketa kun suunnitellaan yhteistä unelmaa. Kun eilinen, sunnuntai-ilta saapui, pakkasin lasten päikkytavarat ja laitoin työluurin lataukseen, eikä hyvin vietetyn loman jälkeen haitannut yhtään, että tänään alkoi työt. Siitä tiesin että loma oli todellakin lomaa! Kiitos siis kaikille teille ihanille ihmisille, joiden kanssa saimme lomailla. Teitte lomastamme rennon ja ikimuistoisen! Ilman ystäviä ja läheisiä, ei olisi loma ollut lomaa ollenkaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti