torstai 23. elokuuta 2012

Ihana Koop!

Onko ollut herkkua tällä viikolla, kun neloselta alkoi Neljän tähden illallinen ja siinä on Koop Arponen!!! Se on niiin sympaattinen ja ihana, että edes maailman turhin ja tyhmin julkkis Martina ei ärsytä yhtään, pääasia että on Koop. Silloin kun Koop oli Idolsissa, "fanitin" häntä ihan alku karsinnoista asti ja sitten kun Koop voitti, elvistelin Antille että "Tänhän mä jo tiesinkin!".

Kooppi on aina sympaattisen iloinen ja välittömän hyvän tuulinen ja hänellä on aina pilkettä silmäkulmassa. Hänestä välittyy sellaista aitoa ja rehellistä hyväntuulisuutta, että siitä vaan tulee hyvälle tuulelle. Katsottiin maanantaina sarjan ensimmäistä jaksoa lasten mentyä nukkuun ja Nemon ollessa iltakahvilla. Totesin ääneen, että "Jos Koop tulis vastaan, naimisissa tai en, lähtisin kyllä mukaan, eiks se olis ihan ok?", "On se. Mäkin lähtisin sen mukaan!" sano Antti. Se oli niin hauska juttu siinä tilanteessa, että naurettiin yhteen ääneen monta minuuttia. Tässä hieman Kooppia rakkaalle miehelleni (joka ei kylläkään juuri blogiani lueskele)!



Tänään on Koopin vuoro kokata ja eilisestä mainos klipsistä päätellen tänään tajoillaan Fish & chips, koska miekkonen käänteli ranskalaisia uunin pellillä! Joka pojan gourmettia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti