torstai 23. elokuuta 2012

Angry Birds synttärikekkerit

Hei, miten olis Rovion poijjat ja tyttöset jos laajentaisitte tuota Angry Birds tuote valikoimaa tuonne kertakäyttöastioide puolelle? Olis niin tosi paljon helpompaa järkkäillä Angry Birds- teemalla synttäreitä, jos kaupasta sais siihen liittyen vaikkapa kerttis mukeja, lautasia tai vaikkapa servettejä!!!Ja voisimpa melkein kuvitella, että aika moni pikkulapsi jhaluaa juhliinsa kyseisen teeman, joten tuotteet menisivät kuin kuumille kiville!

Tottakai Konsta halusi valita synttäreiden teemaksi Angry Birdsit, kun Julia serkullakin oli ja Samulillakin oli! Tottakai! Mutta olisihan se nyt kiva jos saisi kekkeripöytään jotain muutakin kuin vain teemaan liittyvän kakun, jonka rakas siskoni ystävällisesti on luvannut tehdä. Olen nyt vikonpäivät pohtinut, miten kehittelisin juhlapöytään jotain teeman ympärille, olen kuitenkin joutunut toteamaan että aita ei ole tämän tontin ympärillä missään matala, joten pakko mennä siitä korkeimmasta kohdasta. Maksoi mitä maksoi, ja tässä tapauksessa maksaa lähestulkoon pelkästään aikaa ja vaivaa, minä taion Angrybirds mukit ja koktailtikut synttärikekkereille ainakin lasten pöytään!!! En ehkä osaa leipoa sitä kakkua, mutta kannan korteni kekoon jollakin muulla tavalla, päätin. Ei kun kaupaan ja ostoskoriin Angry Birds lahjapaperia ja yksi iso Angry Birds lahjakassi ja takaisin kotiin askartelemaan. Lahjapaperista leikataan erilaisia hahmoja jotka sitten liimataan vihreisiin paperikuppeihin ja lahjakassista leikattavat pienet vihreät possunpäät pääsevät koristamaan koktailtikkuja. Ja näin tämä leikkely etenee:




Sitten hommataan vielä pöydälle jokin teemaan passaava liina, jonka kehittely jäänee viimetippaat... Nakitin miehelle osan askarteluista, hänen kontolleen osui koktailtikkuihin tulevien possujen leikkaaminen irti pahvisesta lahjakassista. Miehelleni tyypilliseen tapaan hän totesi, että ei todellakaan aio alkaa leikkelemään kuvioita irti vaan tekee jonkun paremmin asiaan soveltuvan työkalun. Ilmeisesti tekeillä on sopivan kokoinen "läpipasko" eli sellainen renkula, jonka avulla kuviot saa lyötyä irti pahvista ilmeisen kätevästi. Mutta pakko sanoa, että vaivansa tässäkin, näistä tuli oikein DIY synttärit! Mutta ilohan näitä on tehdessä kun tietää kuinka onnellinen Konsta oli jo pelkästä pahvimukin prototyypistä!

1 kommentti:

  1. Ihanaa, askartelua! Eikös se loppujen lopuksi vieki ajatukset aika tehokkaasti arjen ylä- tai ainaki ulkopuolelle?

    VastaaPoista